Om oss

Vår historia sträcker sig tillbaka till året 1979. Vad som började som en renodlad sportbutik har idag utvecklats till en livsstilsbutik där vi med ett genomtänkt koncept och unikt utbud erbjuder små som stora varumärken.

Här hittar du kläder för alla livets guldkantade tillfällen – för söndagens långpromenad i skogen som mysiga vardagskvällar på café, för jobb och fest.

Vi vill erbjuda ett genomtänkt koncept med fokus på bra kvalité och god service. Hos oss hittar du kläder för livets alla tillfällen, från badkläder till vinterjackor och allt där emellan.

Brett utbud och unika varumärken

I butiken hittar du märken som Ralph Lauren, Barbour, Lacoste och många fler. Vi hittar majoriteten av våra varumärken på mässor runtom i Europa och inte minst i grannlandet Danmark. Vår målsättning är att sälja varor av kvalité samtidigt som vi vill erbjuda ett unikt utbud. Se alla våra varumärken här.

Barbour sedan 1979

Från dag ett har vi varit återförsäljare av Barbour till herr och dam och är erfarna vad gäller modeller och skötsel. Vi förmedlar invaxning och reparation av Barbours oljerockar. Söker du efter en specifik modell är du välkommen att kontakta oss eller besöka butiken.

Vi finns i hjärtat av Lund

Sedan butikens invigning har vi funnits på samma adress. Klostergatan är en av Lunds äldsta och charmigaste gator. På Klostergatan och närliggande gator finns det gott om mysiga caféer och restauranger där du kan fylla på med energi inför din shopping.

Känn dig hemma hos oss!

Vår lokal var från början tre lokaler som med tiden slagits ihop. Butiken renoverades år 2008 och golvnivån sänktes för att alla ska kunna besöka butiken. Vi har även en inbyggd hiss i butiken så att alla ska ha den självklara möjligheten att maximera sitt besök hos oss. Hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma, trygg och väl omhändertagen.

Kontakta oss!