Höstens regnplagg

Behöver du ett ordentligt ytterplagg för att motstå skånskt väder har vi ett stort sortiment av regnjackor från Didriksons, Ilse Jacobsen och Tretorn. Kika nedan för ett urplock av våra favoriter och hur du kombinerar dem!

Tretorn
Wings Plus Eco, 1300:-

Unisex-jackan Wings Plus Eco är gjord i PU, ett miljövänligare alternativ till PVC (galon) med ett innerfoder i 100% återvunnen polyester från PET-flaskor. Jackan har en högre krage och luva som gör att du verkligen kan skydda dig när regnet slår. Eftersom modellen är unisex rekommenderas kvinnor att gå ner en storlek.

Didriksons

Behöver du en ordentlig höstjacka som både står emot både kyla och regn har vi olika modeller från Didriksons. Höstmodellerna är fodrade och funktionella med många ytter- och innerfickor.

Ilse Jacobsen

Regnplaggen från Ilse Jacobsen är lite längre och passar bra om man cyklar mycket och behöver något mer täckande. Från Ilse Jacobsen är vi även gummistövlar.

Matcha gärna med...

Ivanhoe’s tröjor i kokt ull är perfekta att ha under regnplagg som ett värmande lager som även kan absorbera upp till 30% av sin vikt utan att kännas fuktig. Se höstens nyheter i butik.