Didriksons – Herr

Drew USX Parka 'Clay Beige', 3000:-

Drew är en klassisk, vadderad parka i rak modell som är vindtät och vattentät med tejpade sömmar. Parkan är tillverkad i ett mjukt, andningsbart polyestermaterial med en matt yta. Den höga kragen skyddar mot kalla vindar och regn. Bär den under kalla vinterdagar i staden eller vid kusten.

 

Drew har sex fickor, två med dragkedja och fyra med knappstängning, innerficka med dragkedja bakom vindslån samt en innerficka i mesh. Drew har en fast huva som kan justeras både fram- och baktill. Den har en flexibel tvåvägsdragkedja framtill med skyddande vindslå. Parkan har svarta reflexdetaljer vid ärmarna samt runt huvan samt i dragkedjornas loopar. Didriksons logga i reflextryck på bröstet samt på axeln baktill. 

 

Drew är justerbar i nederkant för optimal passform. Ribbade muddar med tumhål som ger extra värmeisolering. Fodret är infärgat med Solution dye, en infärgningsteknik som sparar upp till 80% vatten jämfört med konventionell infärgning av tyg i polyester eller polyamid. Vattenavvisningen är PFC-fri.

 

Designad i Sverige, producerad i Vietnam.

Kommer till hösten...

Sebastian USX Parka, 2200:-