Didriksons Dam

När regnet överraskar är det bäst att stå utrustad i regnplagg som inte bara tål regnet, håller dig varm och torr, utan som också känns och är snygga! Från Didriksons plockar vi hem dina favoritmodeller, allt mellan kortare regnplagg, parkas till långa regnkappor.

Tidlöst & hållbart

Didriksons plagg är gjorda av hållbara material och PFC-fria impregneringar. I Didriksons plagg hittar du aldrig animaliska produkter så som läder, päls eller dun. Vattentäta plagg har en vattenpelare mellan 5.000-10.000 mm.

Kommande modeller:

Alexa Wns Fz, ’Sage Green’

Paulina Wns Skirt, ’Light Beige’

 

Bella Wns Parka 'Silver White', 2000:-

Mångsidiga parkan Bella har ett fint, färgat foder och är enkel att ta med på dina spontana äventyr. Parkan kommer med en färgglad shoppingväska som ryms i den lilla fickan inuti plagget. Den är smidig att ha tillhands när du gör ärenden och vill undvika butikernas plastkassar, och du kan även bära parkan i väskan om du blir varm. Bella är helt vind- och vattentät med tejpade sömmar. Vattenavvisningen är PFC-fri. Detta plagg är förberett för framtiden och är tillverkat av 100% polyestertyg inklusive membranet. När det inte längre är lämpligt för användning kan tygerna återvinnas till nytt material för ett nytt plagg.

Bea Wns Parka 'Dark Night Blue', 1800:-

Bea är en mjuk och sportig parka för livet i stan så väl som på promenader längs vattenbrynet. Den är 100% vind- och vattentät med tejpade sömmar för en helt vattentät konstruktion. Tillverkad i en mjuk polyester med en matt yta. Klassisk parka med en feminin passform och med ett veck baktill som ger jackan ett fint fall. Två fickor framtill med dragkedja samt en innerficka med dragkedja. Tvåvägsdragkedja samt knapp innanför dragkedjan för extra bra ventilation. Fast justerbar huva, midja och ärmslut. Reflexdetaljer på dragkedjornas loopar samt logga fram- och baktill. Vattenavvisningen är PFC-fri.

Tilde 'Mistel Green', 1600:-

Tilde är en lättviktsjacka med en regular fit och rak silhuett vilket ger dig en modern look när du är utomhus. Tillverkad av ett mjukt, lätt ripstop-tyg med en matt yta. Reflextryck på bröstet och axeln. Jackan är 100% vind- och vattentät med tejpade sömmar för en helt vattentät konstruktion. Knapp på insidan av jackans dragkedja för extra ventilation. Två dolda framfickor med dragkedja. Fast huva som kan justeras i två riktningar. Justerbara ärmslut. Jackan har slitsar på sidorna och är något längre baktill. Vattenavvisningen är PFC-fri.