Didriksons Dam

När regnet överraskar är det bäst att stå utrustad i regnplagg som inte bara tål regnet, håller dig varm och torr, utan som också känns och är snygga! Från Didriksons plockar vi hem dina favoritmodeller, allt mellan kortare regnplagg, parkas till långa regnkappor.

Tidlöst & hållbart

Didriksons plagg är gjorda av hållbara material och PFC-fria impregneringar. I Didriksons plagg hittar du aldrig animaliska produkter så som läder, päls eller dun. Vattentäta plagg har en vattenpelare mellan 5.000-10.000 mm,

Helle Woman's Parka, 1799:-

Helle är en lätt vadderad parka tillverkat i ett mjukt och följsamt, matt tyg. Den har en regular fit och en figurformad silhuett. Parkan är helt vind- och vattentät med tejpade sömmar för en 100% vattentät konstruktion. Den har en fast huva och en hög krage som skyddar mot kalla vindar. Två framfickor och två innerfickor med dragkedjor. Justerbar i nederkant, huva och ärmslut vid behov. Tvåvägsdragkedja längs hela fronten. Fodret är infärgat med solution dye-teknik. Denna teknik sparar vatten, energi och kemikalier vid framtagning. Vattenavvisningen är PFC-fri.

Leya Woman's Parka, 3299:-

Leya är en lång, vadderad, sportig vardagsparka med många funktionella detaljer. Den är vind- och vattentät med tejpade sömmar för en 100% vattentät konstruktion, och har en relaxed fit med en rak silhuett. Midjan är justerbar och parkan har slitsar i sidorna för ökad rörlighet. Leya har en fast, justerbar huva och en hellång tvåvägsdragkedja framtill med en skyddande vindslå. Ärmarna är enkla att vika upp för en kortare ärmlängd. En fleecemesh på insidan värmer skönt över ryggen. Parkan har två framfickor med knappstängning och öppningar i sidorna, och en bröstficka med dragkedja. Inuti höger framficka finns ett reflexband att fälla ut vid behov. Vadderingen är tillverkad av återvunna fibrer och fodret är infärgat med solution dye-teknik. Denna teknik sparar vatten, energi och kemikalier vid framtagning. Vattenavvisningen är PFC-fri.

Aino Woman's Parka, 2299:-

Aino är en varm, A-linjeformad parka som är både vind- och vattentät med tejpade sömmar för en 100% vattentät konstruktion. Aino har två långa neopren-muddar som värmer handlederna. Den höga kragen och justerbara huvan skyddar mot kalla vindar. Två fickor stängs med dragkedjor som har loopar med reflexloggor. Dekorativa band vid dragkedjan mitt fram. Parkan är gjord i mjuk polyester som andas bra och är smidig att röra sig i. Fodret är infärgat med solution dye-teknik. Denna teknik sparar vatten, energi och kemikalier vid framtagning. Vattenavvisningen är PFC-fri.

Stella Woman's Long Parka, 2999:-

Att bära Stella är som att få en varm kram från ett fluffigt täcke. Stella är en lång, vattenavvisande puffkappa som värmer samtidigt som den är lätt och luftig. Yttermaterialet är gjort av återvunnen polyester och vadderingen består av polyestervadd av lösa fibrer som isolerar värmen bra, varav 75% av fibrerna är återvunnet material. Jackan har en slät och matt yta. Stella har en hög krage som övergår i en mysig huva, två fickor framtill och en tvåvägsdragkedja med skyddande vindslå längs hela fronten. Stella har en smart reflexlösning med en reflex på insidan av ärmsluten som smidigt kan vikas upp. Jackan har en snygg slits i sidan för att enklare kunna röra sig. Fodret är infärgat med solution dye-teknik. Denna teknik sparar vatten, energi och kemikalier vid framtagning. PFC-fri vattenavvisning.

Ofodrade modeller

wida didriksons grågrön regnjacka
wida didriksons grågrön regnjacka
wida didriksons marin regnjacka

Wida Jacka, 1599:-

Wida Jacket är en 100% vind- och vattentät jacka med tejpade sömmar.
najda womens parka didriksons

Najda, 2299:-

En lång regnkappa, självklart 100% vind- och vattentät med tejpade sömmar.