Didriksons Dam

Tidlöst & hållbart

När regnet överraskar är det bäst att stå utrustad i regnplagg som inte bara tål regnet, håller dig varm och torr, utan som också känns och är snygga! Från Didriksons plockar vi hem dina favoritmodeller, allt mellan kortare regnplagg, parkas till långa regnkappor.

Didriksons plagg är gjorda av hållbara material och PFC-fria impregneringar. I Didriksons plagg hittar du aldrig animaliska produkter så som läder, päls eller dun. Vattentäta plagg har en vattenpelare mellan 5.000-10.000 mm.

Helle är en lätt vadderad parka tillverkat i ett mjukt och följsamt, matt tyg. Den har en regular fit och en figurformad silhuett. Parkan är helt vind- och vattentät med tejpade sömmar. Den har en fast huva och en hög krage som skyddar mot kalla vindar.

 

Två framfickor och två innerfickor med dragkedjor. Justerbar i nederkant, huva och ärmslut vid behov. Tvåvägsdragkedja längs hela fronten. Fodret är infärgat med Solution dye, en infärgningsteknik som sparar upp till 80% vatten jämfört med konventionell infärgning av tyg i polyester eller polyamid. Vattenavvisningen är PFC-fri.

 

Designad i Sverige, producerad i Kina.

Frida är en varm och sportig medellång parka. Den är 100% vind- och vattentät med tejpade sömmar, tillverkad i ett kraftigt material med en matt yta. Det är en klassisk Didriksonsparka som skyddar dig mot blött och blåsigt väder.

 

Hög krage som skyddar mot kalla vindar samt en justerbar huva. Fyra fickor framtill varav två med dragkedja och två med knappstängning. Två innerfickor, varav den ena är placerad lättåtkomligt utan att behöva öppna jackan helt. Huva, ärmslut, midja samt nederkant kan justeras vid behov. Parkan har en praktisk tvåvägsdragkedja längs fronten med skyddande vindslå. Reflexdetaljer i Didriksonsprint samt i Didriksons logga och i dragkedjornas loopar. Fodret är infärgat med Solution dye, en infärgningsteknik som sparar upp till 80% vatten jämfört med konventionell infärgning av tyg i polyester eller polyamid. Vattenavvisningen är PFC-fri.

 

Designad i Sverige, producerad i Kina.

Kommer till hösten...