Barbour herr

Sedan vi öppnade dörrarna på Klostergatan har vi varit återförsäljare av Barbour. För att vara extra kaxiga kan jag även nämna att vi var den första butiken i Sverige med Barbour! Med ett noggrant utvalt utbud hittar du vaxade klassiker från Barbour som modellerna Beaufort, Bedale, Border, Bristol och Ashby.

Till herr har vi ett stort urval av jackor i vaxat, quiltat och i bomull. Välkommen in i butiken för att ta del av hela utbudet, eller slå oss en signal om du letar efter en specifik modell. Är du ute efter en av de klassiska modellerna så finns de i butik året om, läs mer om de klassiska vaxade jackorna från Barbour här.

Se en del av vårt utbud här på hemsidan, det finns självklart ännu fler vaxade jackor, bomullsjackor, tröjor och skjortor från Barbour i butik.

 

Skjortor, tröjor, t-shirts & byxor

Vaxade jackor & bomullsjackor

Klassiska modeller

Barbours flaggskeppsmodeller, året runt-jackan som tål väta och stryk! I butiken har vi ca 5 modeller, från Ashby, nyheten Beausby som ersätter Bristol, Bedale, Beaufort och Border. Originalmodellerna Beaufort och Bedale är i lite grövre bomullstyg samt har bredare manchesterrand på kragen som även den är grövre än på dem yngre modellerna Ashby och Beausby. Ashby är den uppdaterade versionen av Bedale, medan Beausby är den uppdaterade versionen av Beaufort. Det finns därför likheter i modellerna sinsemellan.

Ashby Wax Jacket, 3700:-

Den kortaste och smalaste modellen av dem klassiska vaxmodellerna. Ashby i olivgrönt har guldiga tryckknappar medan den marinblåa har ton i ton. Baktill har modellen tagit efter Bedale-modellen med ridlucka.

Nyhet! Beausby Wax Jacket, 4000:-

Vanligtvis har vi Bristol i butiken, som är den smalare modellen av Beaufort. Nu har Beausby ersatt Bristol och då får du förutom den smalare men lite längre modellen även storfavorit-detaljen, harfickan! 

Classic Bedale Wax Jacket, 3800:-

Bedale har vi endast i olivgrönt. Från början var Bedale en unisex-modell innan det gjordes modeller specifikt för dam. Bedale är en lite boxigare modell med ridlucka baktill och muddar i ärmslutet.

Beaufort, 4000:-

Beaufort är längre och räcker strax över byxfickan. Som modell rekommenderar vi Beaufort om du vill ha kavaj under då längden ofta är tillräcklig men främst då modellen inte har några sömmar vid axeln.

Border 'Sage', 4000:-

Border är den längsta vaxade modellen vi har i butik och vi har den endast i ’Sage’ som i färg lutar mot murgröna.

Accessoarer & övrigt