Om Oss

Scandinavian Sportsmen har i över 35 år erbjudit mode- och fritidskläder på Klostergatan i Lund. Vad som började som en mer renodlad sportbutik har idag utvecklats till en livsstilsbutik där vi med ett genomtänkt koncept och ett stilrent utbud erbjuder kvalitetsmärken som Ralph Lauren, Canada Goose, Timberland och Barbour för att nämna några.

Här hittar du kläder för alla livets guldkantade tillfällen – för söndagens långpromenad i skogen som mysiga vardagskvällar på café, för jobb och fest.

Vi vill erbjuda ett genomtänkt koncept med fokus på bra kvalité och god service. Här hittar du kläder som du kan använda vid flera olika tillfällen – seglarskor, regnjackor, oljerockar, vandringskängor, badkläder, vinterjackor som håller dig varm under de fuktiga skånska vintrarna och riktigt snygga accessoarer så som halsdukar, handskar, väskor, mössor m.m.

I butiken hittar du märken som till exempel Ralph Lauren, Barbour, Timberland, Lacoste, Busnel, Gloverall, Davida Cashmere och många fler. Vi har kläder för de allra flesta.  Utöver detta förmedlar vi även invaxning och reparation av Barbours oljerockar.